Tel: 06-27876388
Louis: 06-27876388
Thea: 06-27876388

De beeldentuin is weer geopend! Tot 20 augustus is de beeldentuin open van donderdag t/m zondag van 11:00 tot 17:00 uur.

Workshops

In 2023 zullen er geen workshops worden gegeven.

In 2023 zal er geen expositie worden ingericht in Beeldentuin Witharen. We nemen in 2023 een “sabbatical” wat betreft de Zomerexpositie, en gaan ons beraden op de wijze waarop we ons bedrijf de komende jaren gaan voortzetten. Louis blijft wel actief als meubelmaker. Met vragen voor maatwerk kun je nog altijd bij hem terecht. Thea zal ook , zij het in een rustiger tempo, actief blijven met keramiek. We doen komend jaar geen workshops, en we ontvangen geen gasten. Mocht je iets willen bestellen of even in de galeries willen rondkijken, maak dan een afspraak van te voren, want we zullen komend zomer vaker zelf op pad zijn. Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Het hele jaar is er de mogelijkheid voor een workshop met klei en hout voor groepen. Deze workshops zijn geschikt voor gelegenheden zoals bedrijfsuitjes, vrijgezellendagen, familiedagen, teambuilding, vriendenclubs etc.

De workshops duren ca. 2 uur. Kosten v.a. € 25,00 per persoon. Inclusief koffie ,thee en materiaal, en bezoek aan galerie en expositietuin. Indien gewenst dan serveren wij in overleg appeltaart (3,- p.p) en of een lunch (vanaf 12,50,- p.p.)

De workshops worden gegeven vanaf ongeveer 6 – 18 personen. Bestaat de groep uit veel meer mensen, dan is er de mogelijkheid een combinatie te maken, waarbij de ene helft aan het werk gaat met klei, de andere met hout. Is de groep kleiner dan worden de kosten hoger, zie hier onder aan de bladzijde : kosten workshop.

Het is mogelijk de workshops te combineren met een wandeling. Vanaf ons erf loopt een prachtige wandelroute naar het “Varsenerveld”. Bovendien ligt ons erf ligt aan het wandelnetwerk Ommen en aan de fietsknooppunten route (aan nr. 40 en 64).

Louis, hout: 06-27876388
Thea, keramiek: 06-52344304

workshops bij atelier witharen

Klik op één van de afbeeldingen om deze te vergroten.

workshop

Workshop Keramiek

Dit gaat om een workshop klei van 2 uur voor groepen die zich aanmelden. Er wordt gewerkt met enkele basistechnieken die geschikt zijn om in een relatief korte tijd leuke resultaten te boeken, ook voor hen die nog nooit met klei hebben gewerkt. Soms wordt gewerkt aan een gezamenlijk werkstuk.

Deze workshop is geschikt voor verschillende doelgroepen: bedrijfsuitjes, teambuilding, vrijgezellendagen, familiedagen, vriendenclubjes, enz.

De grootte van de groep kan variëren van 6 tot plm. 18 personen. Gaat het om een grotere groep dan kan eventueel gekozen worden voor een gecombineerde workshop met hout.

Indien gewenst serveren we appeltaart( 3,- p.p) De workshop kan gecombineerd worden met een lunch, verzorgd door Atelier Witharen.( vanaf 12,50 p.p)

Thea, keramiek: 06-52344304

Workshops met hout

Workshop hout wordt op verzoek gegeven door Louis van Vilsteren. De cursisten maken een van tevoren voorbereid werkstuk waar ze ongeveer 2 uur de tijd voor hebben. Zo kan er gemaakt worden; Een bloemen mandje, kinderstoeltje of tafeltje, voeten bankje boekenstandaard en een bloementafeltje.

Kosten: 30 ,00 p.p. Grootte groep: minimaal 8 personen, maximum in overleg. Bij grote groepen is er de mogelijkheid om een combinatie te maken met een workshop klei.

Indien gewenst serveren we appeltaart( 3,- p.p) De workshop kan gecombineerd worden met een lunch, verzorgd door Atelier Witharen.( vanaf 12,50 p.p)

Louis, hout: 06-27876388

workshop_met_hout

Kosten workshop

Inclusief materiaal, stookkosten, koffie/thee:

6 – 18 personen: € 25,- p.p.
4 of 5 personen: € 30,- p.p.
3 personen: € 35,- p.p.
2 personen: € 40,- p.p.

Workshop op locatie

Is een bezoek aan het atelier een probleem dan is het ook mogelijk om Thea uit te nodigen op locatie. Zo is zij al diverse keren op scholen met groepen kinderen aan het werk geweest. In gezamenlijk overleg worden de kosten daarvan vastgesteld.

Contactformulier

Vul onderstaande velden in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.