Tel: 06-27876388
Louis: 06-27876388
Thea: 06-27876388

De beeldentuin is weer geopend! Tot 20 augustus is de beeldentuin open van donderdag t/m zondag van 11:00 tot 17:00 uur.

Zondagmiddag 27 augustus live muziek voor het goede doel

Zondagmiddag 27 augustus live muziek voor het goede doel

Geplaatst op: 17 aug, 2017

Feestelijk weekend Beeldentuin Witharen met Tonnie Spruijt en Hester Jans als gastexposanten en live muziek voor het goede doel.
Op zaterdag en zondag 26 en 27 augustus zullen twee extra gastexposanten hun werk laten zien in Beeldentuin Witharen. Aanleiding is de eerste editie van de Kunstroute Ommen die in dit weekend wordt gehouden waarbij meer dan 40 kunstenaars hun werk laten zien op 17 verschillende locaties in en om Ommen.
Onze gast exposanten zijn Hester Jans en Tonnie Spruijt, allebei woonachtig in Ommen. Speciaal voor hen heeft meubelmaker Louis van Vilsteren zijn werkplaats ter beschikking gesteld en zodanig ingericht zodat hun schilderijen een goede plek krijgen. Hester werkt voornamelijk met aquarel, Tonnie met acryl. Zij zullen beiden ook zelf aan het werk zijn.

Op zondagmiddag van 14.00u-16.00u wordt livemuziek gespeeld door twee muzikanten die deze middag optreden voor het goede doel: De stichting Good Hope. Deze stichting ondersteunt een medische hulppost in Oeganda, en wordt gerund door de dochter van de Ommense Mieke Steen.


Daarnaast is er nog van alles te zien in Beeldentuin Witharen. In galerie de Schaapskooi het werk van meubelmaker Louis van Vilsteren en schilderijen van Fietje Herbrink . In Galerie de Hooiberg en het werk van keramiste Thea Dijkema. In de Beeldentuin beelden van Lei Hannen, Sjaak Smetsers, Olaf Hulsman, Stephanie Ahn, Hillie Ter Haar, Marjan van Schaik, Alexandra en Herman Veneman, Harm Echten, Lolke van der Bij, Marianne van Dedem, Frieda Waanders, Marc Deeleman ,Bep Kalb.
De Zomerexpositie 2017 van Beeldentuin Witharen is dit seizoen nog open t/m 1 oktober op donderdag t/m zondag van 11.00u-17.00u. en op afspraak.
U bent van harte welkom op Witharenweg 24 7738 PG Witharen. www.atelierwitharen.nl

 

Contactformulier

Vul onderstaande velden in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.