Tel: 06-27876388
Louis: 06-27876388
Thea: 06-27876388

De beeldentuin is weer geopend! Tot 20 augustus is de beeldentuin open van donderdag t/m zondag van 11:00 tot 17:00 uur.

Werk Carla Luik nog t/m 14 juli bij Beeldentuin Witharen

Werk Carla Luik nog t/m 14 juli bij Beeldentuin Witharen

Geplaatst op: 2 jul, 2019

Nog een kleine twee weken exposeert Carla Luik met haar schilderijen bij Beeldentuin Witharen. Carla staat bekend om haar prachtige aquarellen, maar ook met acryl weet zij haar objecten goed te treffen. En in deze expositie haalt ze de verschillende technieken soms door elkaar, wat hele mooie effecten geeft.

Nog t/m zondag 14 juli hangt haar werk in galerie de Schaapskooi van Beeldentuin Witharen.

 

Voor de tweede helft van het seizoen hebben wij Max Timmerman uit Nieuwleusen gevraagd om met zijn schilderijen te exposeren. Hij zal half juli een nieuwe expositie samenstellen van zijn eigen werk, en op zondag 21 juli zal deze expositie officieel geopend worden door drs. Nico W. J. Speelman.
Het is inmiddels al weer diverse jaren geleden dat Max Timmerman een solo expositie hier in de omgeving had. Hij is erg actief in de gemeente Dalfsen. Organiseert diverse exposities , en is zeer nauw betrokken bij het nieuwe cultuurhuis de Spil, waar hij ook veel vrijwilligerswerk voor doet.
Voor onze galerie zal hij een overzichtsexpositie samenstellen van zijn meest recente werk.
Dhr. Speelman was en is een groot inspirator voor Max. “Nico Speelman was mijn grote ‘steun en toeverlaat’ bij het opzetten van een creatief atelier voor mensen met een beperking in de jaren 70 in de toenmalige woonvoorziening “De Sterrenberg” in Huis ter Heide, nu onderdeel van de huidige zorginstelling Abrona . Dit werd toen als zeer vooruitstrevend gezien. Hij was daar als directeur aan verbonden en was daar de aanjager van. Er is altijd contact gebleven en hij was mijn supporter bij vele tentoonstellingen en lezingen e.d. in binnen en buitenland”

De opening vindt plaats op 21 juli om 15.00u bij Beeldentuin Witharen. Witharenweg 24, 7738 PG Witharen (gemeente Ommen). Vanaf 14.30 staat de koffie klaar.

Contactformulier

Vul onderstaande velden in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.