Tel: 06-27876388
Louis: 06-27876388
Thea: 06-27876388

De beeldentuin is weer geopend! Tot 20 augustus is de beeldentuin open van donderdag t/m zondag van 11:00 tot 17:00 uur.

We hebben er zin in…..

We hebben er zin in…..

Geplaatst op: 11 mei, 2020

Ons besluit om de expositie door te schuiven naar 1 juni lijkt goed uitgepakt te hebben. Zoals het er nu uitziet kunnen we maandag 2e pinksterdag open. We hopen eigenlijk dat we het weekend daarvoor al open kunnen, maar dat hangt nog af van het kabinet.

Inmiddels staan er al een aantal beelden in de tuin, en deze week komen er nog weer drie kunstenaars hun werk brengen en plaatsen. We hopen dat de tuin straks weer mooi ingericht is.

Het werk voor de expositie “75 jaar vrijheid” komt inmiddels ook binnen. De panelen voor de schilderijen zullen vandaag in de verf gezet worden. De sokkels zijn onderweg.

De muren in de Schaapskooi zijn nog leeg, maar ook daar kan het werk binnenkort opgehangen worden.

De tuin ligt er mooi bij. We zijn inmiddels echt toe aan de ontvangst van onze gasten en hopen dat we veel mensen mogen ontvangen.

We hopen dat jullie allemaal gezond zijn gebleven, en voorzichtig zijn. Wij zullen er hier ook alles aan doen om te zorgen dat het goed kan verlopen.

Hartelijke groeten,

Thea Dijkema en Louis van Vilsteren

Contactformulier

Vul onderstaande velden in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.