Tel: 06-27876388
Louis: 06-27876388
Thea: 06-27876388

De beeldentuin is weer geopend! Tot 20 augustus is de beeldentuin open van donderdag t/m zondag van 11:00 tot 17:00 uur.

Peter Kock, exposant beeldentuin 2014

Geplaatst op: 8 mrt, 2014

Peter Kock is in 1950 in Manokwari Nieuw Guinea (Indonesië) geboren en woont nu in Enschede. PeKock Kunstartiest is autodidact en is in 2008 begonnen met beeldhouwen in steen. Eerst met de zachtere steensoorten uit China/Brazilië/India (Speksteen), Italië/Spanje (Albast) en Turkije (Seleniet), maar hij gebruikt tegenwoordig ook de hardere steensoorten zoals Serpentijn (Kobalt/Opaal) en Spingstone. Werken in de hardere steensoorten Serpentijn en Springstone zijn geschikt voor plaatsing buiten (winterhard) en de beelden in de andere steensoorten zijn voor gebruik binnen (niet winterhard). De werken van PeKock zijn voornamelijk figuratief, waarbij de dierenwereld een grote rol speelt. Zo af en toe maakt PeKock een abstract beeld en combineert hij graag steen met hout en roestvast staal. PeKock Kunstartiest maakt graag beelden in opdracht en vind het heel leuk om workshops beeldhouwen te geven voor particulieren of bedrijven.
Pekock maakt vooral gebruik van de ruwe vorm van de steen en bepaalt op basis van vorm en lijnen in de steen, hoe het uiteindelijke beeld gaat worden. Dit door goed naar de steen te kijken en daarna aan het werk te gaan en een te worden met de steen.
Laat u verrassen door de werken van PeKock Kunstartiest en wie weet vindt u er één mooi voor in uw eigen tuin, of heeft u een leuke opdracht.

PeKock Kunstartiest
Beeldendkunstenaar
Suze Groeneweglanden 39
7542 NP Enschede
E-mail: pekock@home.nl
Website: http://www.pekock.nl
Telefoon: 0630232153

 

Contactformulier

Vul onderstaande velden in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.