Tel: 06-27876388
Louis: 06-27876388
Thea: 06-27876388

De beeldentuin is weer geopend! Tot 20 augustus is de beeldentuin open van donderdag t/m zondag van 11:00 tot 17:00 uur.

Lilian Steenhuizen exposant 2014

Geplaatst op: 9 feb, 2014

Lilian Steenhuisen-de Rooij
Baroniehoeven 33
5244 HZ Rosmalen
Tel.+31(0)6 5193 6008
lsteenhuisen@yahoo.com
liliansbeelden.nl

Mijn naam is Lilian Steenhuisen, Ik ben professioneel beeldhouwer sinds 2006 en ik werk onder de naam Liliansbeelden.Soms vind ik inspiratie in foto’s van mensen in uitzonderlijke houdingen. Die foto’s prikkelen mij om aan de slag te gaan en hetgeen ik heb gezien in was over te brengen. In het eindresultaat is vaak niets meer terug te vinden van het oorspronkelijke uitgangspunt. Regelmatig komt er een idee spontaan in mezelf opborrelen, of ik bedenk een mooie titel waar ik dan een beeld “omheen” maak. Ik werk op een eigen manier in een herkenbare stijl, waarbij sierlijkheid,overdrijving, beweging en emotie en af en toe humor de kenmerken zijn. Vervolgens worden de wassen modellen gegoten in brons of neolith (kunsthars). Neolith is net als brons bestand tegen vorst en vocht maar de kosten zijn aanzienlijk lager. Ik gebruik beide materialen omdat ik het voor een grotere groep mensen haalbaar wil maken om in hun eigen omgeving te kunnen genieten van een kunstwerk, maar ik wil tevens de mogelijkheid behouden om een beeld in brons te kunnen leveren.Ik verkoop mijn beelden via kunstbeurzen, beeldentuinen en diverse galeries. Daarnaast heb ik een eigen atelier waar geïnteresseerden kunnen komen kijken. Mijn beelden staan in privé collecties in Nederland, Frankrijk, Portugal, Denemarken, Duitsland, Amerika en Engeland.Voor een overzicht van mijn geplande activiteiten voor 2014 kunt u kijken in mijn evenementen agenda op: http://liliansbeelden.blogspot.nl/

Lilian exposeerde in 2011 ook in de Beeldentuin Witharen, dit was erg succesvol. Daarom hebben wij haar uitgenodigd dit jaar weer te komen exposeren met nieuwe beelden.

 

Contactformulier

Vul onderstaande velden in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.