Tel: 06-27876388
Louis: 06-27876388
Thea: 06-27876388

De beeldentuin is weer geopend! Tot 20 augustus is de beeldentuin open van donderdag t/m zondag van 11:00 tot 17:00 uur.

6 en 7 mei Kunst om Dalfsen, Thea exposeert bij het Galerietje van Fietje

6 en 7 mei Kunst om Dalfsen, Thea exposeert bij het Galerietje van Fietje

Geplaatst op: 27 apr, 2023

Op 6 en 7 mei exposeert Thea met haar keramiek bij het Galerietje van Fietje aan de Heinoseweg 18 gedurende het weekend van Kunst om Dalfsen. Zij zal er zelf niet zijn, maar Fietje Herbrink ,  en Tonnie Spruijt, die met hun schilderijen exposeren, zullen wel aanwezig zijn.

Op zondag middag 7 mei is er live muziek van  QR-Brass, een groep van 5 enthousiaste musici opgericht tijdens de coronapandemie. Gedreven door bezieling voor muziek werd er tussen de lockdowns door het idee opgevat dit kwintet op te richten, uitsluitend met blazers te weten: trompet, cornet en flugelhorn.

De naam was snel gegeven: vernoemd naar de QR-code die tijdens de repetities op de locatie overlegd moest worden en zo was het QR-Brass trompet kwintet een feit.

De musici komen uit diverse windstreken van Overijssel en Drenthe en bestaat uit: Alike Jonkman, Bert Nijhuis, Jurgen Neimeijer, Han Holtkuile en Jan Jager. Er worden diverse stijlen gespeeld zoals pop, klassiek en jazz, waarbij gebruik wordt gemaakt van gastoptredens met andere musici. Dit keer zal drummer/percussionist Anton Klunder uit Ommen onze gastsolist zijn.

Tijdens het weekend van Kunst om Dalfsen zijn er 51 kunstpunten in en om Dalfsen die hun deuren openen voor het publiek, met een zeer gevarieerd aanbod aan kunst. De boekjes van Kunst om Dalfsen liggen bij de infopunten in Ommen en dalfsen en wijde omgeving. En je kunt ook altijd nog op de website kijken. www.kunstomdalfsen.nl

Het is een aanrader.

Contactformulier

Vul onderstaande velden in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.