Tel: 06-27876388
Louis: 06-27876388
Thea: 06-27876388

De beeldentuin is weer geopend! Tot 20 augustus is de beeldentuin open van donderdag t/m zondag van 11:00 tot 17:00 uur.

17 juli: Live muziek bij Expositie Lydha Brandwagt

17 juli: Live muziek bij Expositie Lydha Brandwagt

Geplaatst op: 3 jul, 2016

Vanaf begin juli t/m 2 oktober exposeert Lydha Brandwagt uit Raalte met haar schilderijen in galerie de Schaapskooi. Op zondagmiddag 17 juli van 13u-17u zal zij zelf aanwezig zijn en kunt u kennis maken met haar en haar werk. U wordt van harte uitgenodigd.

Deze middag zal er livemuziek zijn dat verzorgd wordt door de gitarist Pieter Naterop ook afkomstig uit Raalte. En natuurlijk kunt u deze middag ook een rondgang maken door de Beeldentuin.

Lydha werkt met acryl op doek. Op eigen wijze en in eigen ontwikkelde technieken maakt zij haar schilderijen, van groot tot klein.  “Het onvoorziene, het onvoorspelbare van het vrije schilderen maakt het schilderen boeiend, spannend en is steeds een nieuwe uitdaging. Het is een strijd die je steeds moet sturen, met verf, veel water en soms structuren. Het gaat mij erom een persoonlijk atmosfeer uit te drukken in eigen kleurcombinaties; daarbij is intuïtie  en fantasie de leidraad. Zo ontstaan dan soms de kosmische, de poëtische en abstracte schilderijen met  een mystiek karakter”.
www.lydhart.com

Contactformulier

Vul onderstaande velden in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.