Tel: 06-27876388
Louis: 06-27876388
Thea: 06-27876388

De beeldentuin is weer geopend! Tot 20 augustus is de beeldentuin open van donderdag t/m zondag van 11:00 tot 17:00 uur.

Wies Jansen, olieverfschilderijen

Wies Jansen, olieverfschilderijen

Geplaatst op: 19 jan, 2017

Toen ik 5 jaar was wilde ik kunstschilder worden. Vanaf die tijd hield ik mij geconcentreerd bezig met waarnemen, ervaren van schoonheid, engagement , het mysterie dat in alle dingen huist.
In mijn werk ben ik realistisch maar het mysterie is ook aanwezig. Hoe verhoudt het mysterie zich tot de werkelijkheid, hoe tot de fantasie? Waar vallen ze samen?
Wies Jansen werd geboren in 1947 in Rotterdam. Ze studeerde aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten te Antwerpen en slaagde met onderscheiding en won de Piet van Engelen prijs.
Ze ontving beurzen van het Boeillaerdfonds en voorzieningsfonds en werd 2 keer genomineerd voor de Koninklijke subsidie.
Ze exposeerde in Brussel, Antwerpen, Spanje, Amsterdam, Den Haag, Utrecht ,Arnhem, Apeldoorn en vele kleinere plaatsen in Galeries, kerken, openbare gelegenheden enz.
Ze was 40 jaar lid van Genootschap Kunsteliefde te Utrecht. Leverde aan verscheidene kunstuitlenen zoals van het Bonafante museum. Grote aankopen werden gedaan door scheepswerf Cockerill te Antwerpen, ziekenhuis Oldenzaal, Culturele zaken  Utrecht, firma Ericssons.
Ze werkt vaak in opdracht bijv. voor het maken van decors, portretten, trompe l’oeuils.

Wies Jansen exposeert met haar schilderijen in galerie de Schaapskooi van 1 april t/m 25 juni

Contactformulier

Vul onderstaande velden in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.