Tel: 06-27876388
Louis: 06-27876388
Thea: 06-27876388

De beeldentuin is weer geopend! Tot 20 augustus is de beeldentuin open van donderdag t/m zondag van 11:00 tot 17:00 uur.

Louis van Vilsteren ontwerp”en uitvoering  expositieruimte “75 jaar vrijheid”

Louis van Vilsteren ontwerp”en uitvoering expositieruimte “75 jaar vrijheid”

Geplaatst op: 20 apr, 2020

Louis van Vilsteren
Meubelmaker
Louis van Vilsteren is in 1957 geboren in Luttelgeest. Na de middelbare school heeft hij in Utrecht de opleiding tot etaleur gevolgd bij de NIMETO. In 1983 heeft hij besloten om de opleiding voor meubelmaker te volgen in Zwolle.
In 1985 is hij zijn eigen meubelmakers bedrijf begonnen. Louis zijn werk staat verspreid over het hele land zowel bij particulieren als bij bedrijven. Van degelijk maatwerk tot speciale vormgeving alles is mogelijk. Alle houtsoorten en plaat materialen kunnen geleverd worden. Een selectie van zijn werk is te zien in Galerie de Schaapskooi van Beeldentuin Witharen. Maar hij werkt voornamelijk in opdracht. Ontwerp en offerte zijn vrijblijvend. Louis komt graag bij u thuis om uw meubelwensen te inventariseren en voor het nodige meetwerk, hij denkt graag met u mee en komt met diverse ideeën. Een duidelijke en open offerte zonder verrassingen achteraf en u hoeft pas te betalen als er wordt geleverd.
Naast het werken in zijn werkplaats heeft hij in de loop van de afgelopen 30 jaar zijn eigen huis en werkplaatsen gebouwd en verbouwd, en een prachtige tuin aangelegd rond het erf. Elk jaar is er wel weer wat veranderd op het erf aan de Witharenweg 24.
Voor de speciale expositie “75 vrijheid” heeft hij onder de overkapping in de tuin een prachtige tentoonstellingsruimte gemaakt.

Contactformulier

Vul onderstaande velden in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.