Tel: 06-27876388
Louis: 06-27876388
Thea: 06-27876388

De beeldentuin is weer geopend! Tot 20 augustus is de beeldentuin open van donderdag t/m zondag van 11:00 tot 17:00 uur.

Joke van Eck exposant “75 jaar Vrijheid” Beeldentuin Witharen

Joke van Eck exposant “75 jaar Vrijheid” Beeldentuin Witharen

Geplaatst op: 16 apr, 2020

 

Nadat ik, vele jaren geleden alweer, steeds opnieuw geraakt werd door mooie kleuren ontstond het verlangen om daar iets mee te gaan doen. Door middel van uitproberen, cursussen volgen en nog meer uitproberen, ging ik ‘spelen met kleuren’. De laatste tijd gebruik ik verschillende technieken door elkaar. Met soms verrassende resultaten. Op mijn site vind je voorbeelden van mijn werk. Ik maak veel abstracte werken maar soms ook figuratieve. Meestal werk ik met acrylverf op canvas of op papier.Veel plezier met het bekijken van mijn werk. En mocht je een vraag hebben, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

1. De vlag mag weer uit  De vlaggen komen op allerlei manieren weer tevoorschijn, blijkbaar zuinig bewaard. Symbool bij uitstek van vrijheid: het mag weer! Het land, de mensen, de steden, gewond komen zij tevoorschijn. Trots op de driekleur en vastberaden om de vrijheid tegemoet te gaan.


2. Een schreeuw van pijn  Het beeld van Zadkine wil het menselijk lijden belichamen, een schreeuw van pijn om wat de mensen en de stad hebben moeten ondergaan. Een schreeuw om vrijheid ook, vrijheid om te kunnen gaan en staan waar je maar wilt. Dat vieren we, dat dat weer kan, al 75 jaar lang.

Contactformulier

Vul onderstaande velden in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.