Tel: 06-27876388
Louis: 06-27876388
Thea: 06-27876388

In 2023 is de beeldentuin gesloten

Alexandra en Herman Veneman, keramiek

Alexandra en Herman Veneman, keramiek

Geplaatst op: 18 jan, 2017

Keramiekatelier De Tweede Kamer
Sinds begin 2000 ben ik, Alexandra beroepsmatig bezig met het werken met klei. Vanaf 2011 samen met partner Herman. Werken met klei is een passie die niet meer weg te denken is uit ons leven. In het atelier zijn wij vooral bezig met vormgeving en het uiting geven aan de vele ideeën die in het hoofd zitten. Wij houden van de diversiteit die keramiek met zich meebrengt. Binnen dit plastisch materiaal bevindt zich een eindeloze wereld van ontwikkeling en experiment. Met de diversiteit die ik, Alexandra, ambieer, probeer ik het leven meestal te relativeren door in mijn producten  een komische en/of licht maatschappij kritische noot  mee te geven.
Naast het creëren van eigen werk voor exposities en onze vaste “afleveradressen”, ben ik in de wintermaanden  bezig met het geven van cursussen/lessen en workshops in het atelier. De workshops zijn meestal een leuk dagje uit voor families, vrienden en collega’s.Naast het maken van keramiek houdt Herman zich bezig met het combineren van metalen (cortenstaal en rvs) met kleiobjecten.
In de zomermaanden is onze tuin geopend voor bezoekers met ons eigen werk in keramiek, schilderijen uitsluitend in olieverf op linnen, en metaalobjecten. Onze tuin is voor sommigen even een welkom rustpuntje voor een kopje koffie/thee. Meestal hebben we in de zomer gastexposanten die hun werk ten toon stellen.  Daarnaast staan we op enkele kunstmarkten en fairs.

Contactformulier

Vul onderstaande velden in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.