Tel: 06-27876388
Louis: 06-27876388
Thea: 06-27876388

In 2023 is de beeldentuin gesloten

Beeldentuin Witharen

Beeldentuin Witharen is het bedrijf van meubelmaker Louis van Vilsteren en keramiste Thea Dijkema. Zij wonen en werken hier inmiddels  29 jaar, en hebben  beiden een eigen werkplaats. In galerie de Schaapskooi laat Louis zijn meubels zien. In keramiekatelier de hooiberg heeft Thea haar werk en expositieruimte. Het erf wordt omringd door een tuin van 1 1/2 ha.

In 2023  zal er geen expositie worden ingericht in Beeldentuin Witharen. We nemen in 2023 een “sabbatical” wat betreft de Zomerexpositie, en gaan ons beraden op de wijze waarop we ons bedrijf de komende jaren gaan voortzetten. Louis blijft wel actief als meubelmaker. Met vragen voor maatwerk kun je altijd bij hem terecht. Thea zal ook , zij het in een rustiger tempo, actief blijven met keramiek. We doen komend jaar geen workshops, en we ontvangen geen gasten. Mocht je iets willen bestellen of even in de galeries willen rondkijken, maak dan een afspraak van te voren, want we zullen komend zomer vaker zelf op pad zijn.

Wilt u op de hoogte blijven  dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief via het contactformulier onder aan deze pagina.

Geen Gastexposanten in 2023

Wilt u op de hoogte blijven dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief via het contactformulier onder aan deze pagina.

 

 

beeldentuin_witharen

Klik op één van de afbeeldingen om deze te vergroten.

Contactformulier

Vul onderstaande velden in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.