Tel: 06-27876388
Louis: 06-27876388
Thea: 06-27876388

De beeldentuin is weer geopend! Tot 20 augustus is de beeldentuin open van donderdag t/m zondag van 11:00 tot 17:00 uur.

Afgelast ivm coronavirus: 2 en 3 mei Kunstweekend Kunst om Dalfsen. Thema “vlag en wimpel”

2, 3, , mei

Op zaterdag 2 en 3 mei, is het kunst en cultuurweekend Kunst om Dalfsen, waar wij als Beeldentuin Witharen ook weer aan meedoen.

Naar aanleiding van het Thema  van deze dag “vlag & wimpel”, hebben we een speciale expositie ingericht geïnspireerd op 75 jaar vrijheid. Deze expositie zal het hele seizoen te bekijken zijn tijdens de openingsuren van Beeldentuin Witharen.

Het evenement wordt georganiseerd door Stichting Kunst om Dalfsen:

“Op 2 en 3 mei wordt in 2020 het kunst- en cultuurevenement georganiseerd. Met dit jaar een feestelijk jaar. Wij vieren het 75-jarig bestaan van de bevrijding EN wij organiseren het weekend voor de 15e keer! Het thema van komend meiweekend: “vlag & wimpel”. Een overzichtstentoonstelling van kunstwerken met dit thema zal weer te bezichtigen zijn in de Westermolen in Dalfsen. Bekijk de filmpjes van voorgaande jaren voor een goede indruk van ons evenement!

Wat is het kunst- en cultuurweekend
Het kunst- en cultuurweekend is een tweedaags evenement in het eerste weekend van mei. Rond de 50 kunstpunten nemen jaarlijks deel aan dit evenement. Bij de kunstpunten exposeren kunstenaars met een grote diversiteit aan werk zoals schilderijen, foto’s, keramiek, beeldhouwwerk en glaskunst. Veel kunstenaars komen uit Dalfsen en omstreken. Ook exposeren jaarlijks steeds meer kunstenaars die niet uit Dalfsen komen. Ieder jaar wordt er een gids uitgebracht waarin alle kunstpunten vermeld staan. Deze is gratis en verkrijgbaar bij de deelnemende kunstpunten en op veel plekken in Dalfsen, Lemelerveld, Oudleusen, Nieuwleusen en Hoonhorst. Het evenement trekt veel bezoekers uit heel Nederland.
Bekijk de filmpjes van voorgaande jaren voor een goede indruk van ons evenement! : www.kunstomdalfsen.nl”

 

 

Contactformulier

Vul onderstaande velden in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.